Rohkema info nägemiseks:

LOSSI CATERING OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 548; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LOSSI CATERING OÜ kohta arvamuslugu!"

LOSSI CATERING OÜ hetkeolukord

Juba 548 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lossi Catering oü on Suuremõisa lossis tegutseva amteikooli peamine toitlustus operaator. Resto asutati 2017. a. kevadel. Lisaks ametikooli õpilaste ja peronali toitlustamisele on võimalus kohvikut külastada väljaspoolt inimestel. Pakume Hiiumaa sisest catering teenust, koos vastava inventaari rendiga. Lossi Catering teguseb aastaringselt, talvel poole koormusega ja suvel täismahus. Tuleviku perspekiivideks on edendada rahvusvahelist kohvi kultuuri ,mille tarbeks on tehtud 2017-2018 vastava investeeringuid seadmetesse. Edendada tervislikku toidukultuuri ametikooli ja külastajete menüüs. Lähiaastatel on plaanis on investeerida nii köögi sedmetesse ,kui ka reklaami ja müügistrateegiatesse.

2018. majandusaasta lõpetasime kahjumiga kuna opereerimise alustamisega tuli soetada vajaminev inventar ja vahendid. Kuid 2019. majandusaasta lõppes juba kasumis, 2020 aasta tulemusi mõjutas oluliselt COVID 19 pandeemia, kool oli distantsõppel ja pidime suurema osa ajast olema suletud 2022 oli kasum 16 572€ kasumisse.

2022. a sõlmiti rendileping Roograhu resto/hotell opereerimiseks

LOSSI CATERING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.